Sisusta koti upeaksi kasveilla

Pääasiassa sisustus on juuri sitä, mitä se sanoo – tapa käsitellä sisätiloja niin että se on miellyttävä sekä visuaalisesti että fyysisesti.

On mielenkiintoista ja ehkä hieman ironista huomata, kuinka paljon tämä prosessi riippuu ulkona olevista asioista, joita voimme tuoda mukanamme sisälle. Puuhuonekalut, kivipinnoitteet ja kasvit. Kun on kyse hyvästä suunnittelusta, et voi koskaan aliarvioida, kuinka tärkeää on ottaa kasveja osaksi päivittäistä elintilaasi. Itse asiassa, kun työskentelen asiakkaiden kanssa, ei ole koskaan kysymys siitä, pitäisikö tilaa sisällyttää kasveja, vaan pikemminkin ne kasvit, jotka sopivat juuri kyseiseen tilaan.On olemassa monia syitä terveellisen annoksen sisällyttämiseen kasvien elämään missä tahansa kodin huoneessa – mukaan lukien terveys. Esteettisen arvonsa takia kasvit kotona vähentävät ilmassa olevia toksiineja ja parantavat ilmanlaatua, puhumattakaan monista ja monipuolisista aromaterapian eduista, joita tietyillä kasveilla voi olla. Nämä edut vaihtelevat verenpaineen alentamisesta mielen virittämiseen ja jopa syvemmän ja terveellisemmän unen kannustamiseen. Lukuisat tieteelliset tutkimukset ovat osoittaneet, että kasvit ovat erityisen hyödyllisiä sairaille, jotka auttavat vähentämään stressitasoja pitkäaikaisilla potilailla. Yksimielisyys on selvä: vihreillä kasveilla tuodaan kotiin kirjaimellisesti elämää. Olipa peukalosi vihreä, sininen tai sateenkaaren värinen, esittelemme tässä artikkelissa muutamia upeita vihjeitä, joilla voit parantaa kotisi ilmettä kasveilla.

Lattiakasvit

Olitpa sitten suunnittelemassa tilaa asiakkaalle tai etsimässä uutta ulkoasua omaan kotiin, hyvän sisustussuunnitelman tulisi etsiä mahdollisuuksia lisätä kasveja tilaan. Kasvit tuovat mukanaan runsaasti etuja sisustustarvikkeina, mukaan lukien värivalikoima ja tekstuurit. Jos sinulla on huone, jossa on liian vähän vihreää ja liikaa tyhjää tilaa, lattiakasvit voivat olla juuri oikea ratkaisu. Joten seuraavan kerran katso kotiasi. Kun seuraavan kerran huomaat, että sinulla on tyhjä kulma, ja tila ei tunnu täysin täydelliseltä, sinun ei ehkä tarvitse täyttää sitä kalusteilla. Lattiakasvit voivat olla puuttuva ainesosa, joka täydentää huoneen samalla kun ne tuovat sisustukseen uutta tuoruuden tunnetta. On kuitenkin tärkeää muistaa, että kasvit ovat eläviä. Kun päätät, mihin lattiakasvit sijoitetaan tilaan, varmista, että tila on valaistu oikein. Varmista myös, että kasvin koko ja laajuus ovat järkeviä huoneessa.

Orkideat

Kun lähdet etsimään sinulle sopivia kasveja, on aina hyvä muistaa, että vihreä ei ole ainoa käytettävissäsi oleva väri. Kukkivilla kasveilla on kaikki vihreiden kasvien terveyttä ja aromaterapiaa koskevat edut ja samalla myös ylimääräinen väri, joka voi saada huoneen loistamaan. Orkideat ovat olleet pitkään stylistien ja sisustussuunnittelijoiden keskuudessa, koska ne ovat veistoksellisia ja niissä on kirkkaita ja houkuttelevia värejä. Riippumatta siitä, minne asetat ne huoneessa, ne vetävät huomion puoleensa ja kirkastavat sen.

Mehikasvit ja kaktukset

Kaikkia meitä ei ole siunattu viherpeukaloilla. Kasvien hoitaminen voi olla hankalaa, ja riippuen kasvin tyypistä, asuinympäristöstäsi ja siitä, kuinka paljon aikaa sinun on käytettävä niiden hoitamiseen. Mutta vaikka sinulla ei olisi ollut suurinta onnea aikaisemmin kasvien kanssa, on olemassa useita erittäin runsasmaisia ​​kasveja, joita on paljon helpompi hoitaa ja paljon todennäköisemmin palkita ponnistelujasi pitkällä ja jatkuvalla kasvulla. Voit esimerkiksi harkita kaktuksen tai mehikasvin valintaa kotiisi. Molemmat ovat aavikkokasveja, ja ne soveltuvat hyvin koteihin. Itse asiassa nämä kasvit tarvitsevat vain vähän vettä ja auringonvaloa, ja ne ovat muuten hyvin vähän hoitoa, mikä tekee niistä helposti hoidettavia. Vahvuuden ja pitkäikäisyyden lisäksi niillä on myös mielenkiintoinen ilme, joka toimii hyvin esteettisesti sisätiloissa, joissa on nykyaikaisempi muotoilu lineaaristen muotojensa vuoksi.

Mehikasvit ja kaktukset
Jaa:

You might also like …