Aloittelijan opas ensimmäisen kodin sisustukseen

Ensimmäisen kodin sisustus voi olla haastavaa, kun olet asunut koko elämäsi jonkun muun talossa, jonkun toisen sisustamana. Olitpa sitten vuokraamassa, ostamassa tai remontoimassa ensimmäistä kotiasi, tämä artikkeli auttaa sinua sisustamaan sinun tarpeita ajatellen.

Jos ostat ensimmäisen kodin, sisustaminen voi olla hieman haastavaa, koska mielessäsi on varmasti monia muita asioita. Ensimmäinen askel omaisuuden tikkaille on vaikea toteuttaa, ja ei ole harvinaista, että tulevaisuudessa asunnon omistajat viivyttävät sisustusprosessia vielä parin vuoden ajan varmistaakseen, että kaikki on varmasti kunnossa. Loppujen lopuksi on otettava huomioon, että talon ostaminen on iso taloudellinen sitoumus, jolla on suuri vaikutus elämääsi. Tulee kuitenkin aika, jolloin tarvitset paikan, jota voit kutsua omaksi ja jonka voit vapaasti sisustaa tyylillä, joka sopii juuri sinulle. Vapauttava ajatus, eikö totta? Sinun ei enää tarvitse kysyä vuokranantajalta, jos haluat istuttaa puun puutarhaan tai maalata seinän. Kun se on talosi tai asuntosi, voit tehdä niin kuin haluat. Mutta ei ole harvinaista, että uudet kodinomistajat tuntevat haasteita tällaisen uudenlaisen vapauden edessä. Miten sisustat talosi, kun et ole koskaan tehnyt mitään vastaavaa aikaisemmin?

Ensimmäisen kodin sisustaminen

Ensimmäisen kodin sisustamisen ongelmana on se, että se on aivan uusi käsite, koska et ole tehnyt sitä aikaisemmin. Ehkä olet remontoinut joskus makuuhuoneesi, mutta kokemuksesi koko talon remontoinnista on todennäköisesti vähäinen. Ja tapa, jolla sisustit makuuhuoneesi teini-ikäisenä, ei luultavasti ole haluamasi tyyli tänään, (toivottavasti). On totta, että et noudata samaa inspiraatiota, kun sisustat ensimmäistä kotiasi.Ottaen huomioon, että useimmat teini-ikäiset makuuhuoneet näyttävät näyttävän joko tummilta ja goottilaisilta tai vaaleanpunaisilta, on todennäköistä, että elämäsi maut ja painopisteet ovat muuttuneet sen jälkeen. Et voi myöskään innostua opiskelija-asuntoasi, koska ne ovat yleensä vuokra-asuntoja ja siksi sisustettu mahdollisimman halvalla. Itse asiassa opiskelijoilla on taipumus luottaa vanhempiensa lahjoittamiin tavaroihin tai IKEA:n kalusteisiin. Lyhyesti sanottuna, kodin sisustuskokemuksesi voi olla tässä vaiheessa vähäistä, mutta ei ole syytä paniikkiin.

Ensimmäisen kodin sisustaminen

Monille asunnon omistajille polku omaisuuden tikkaille alkaa vuokraamisesta, kunnes löydät oman täydellisen kodin. Älä tuhlaa turhaan aikaa kodin sisustamiseen, jota et omista. Vaikka sisustuksesi on oltava hieman pidättyväisempi vuokra-asunnossa kuin omassa kodissa, se on hyvä tapa kehittää sisustusmakuasi ja selvittää, mikä inspiroi sinua. Inspiraation avuksi voit käyttää Pinterest-sovellusta. Aloita sisustaminen muutaman värikäs asian hankinnalla, kuten kirkkaan maton tai eksoottisten tyynyjen avulla. He tuovat uuden tunteen huoneeseen. Jos kodissasi on rumat seinät, ripustakaa pitkiä mielenkiintoisia kankaita yksinkertaisesti kiertämällä ne tangon läpi. Jos tykkäät tehdä itse asioita, voit luoda omia koriste-esineitä, kuten valokuvakollaasikehyksiä. Saat parhaan vaikutuksen vuokratun kodin sisustuksella olemalla leikkisä huonekalujen kanssa. Jos pidät maalaamisesta, kokeile kalkkimaalia kalusteisiin.Ajattele väliaikaisia ​​suunnitteluelementtejä, jotka voidaan helposti poistaa. Voit jopa ostaa väliaikaisia ​​tapetteja, jotka näyttävät hyvältä. Vaihda ovenkahvat ja laita vanhat takaisin, kun muutat pois. Ensimmäisen kodin sisustaminen tarkoittaa värien ja lisävarusteiden kanssa pelaamista.Jos päätät ostaa uuden talon, huomaat, että nämä ovat yleensä jo valmiiksi sisustettu neutraaleilla väreillä. Uuden rakennuksen sisustus on yleensä yksinkertainen, joten sinun on helppo lähteä sisustamaan asunto oman maun mukaan. Joten ensimmäinen tehtäväsi on pistää lämpöä taloon. Voit käyttää tätä varten värikkäitä lisävarusteita, kuten verhoja ja kaihtimia, tai jos tunnet vähän seikkailun, voit valita maalata seinät haluamillasi väreillä. Kaksi päähuonetta, jotka yleensä tarvitsevat persoonallisuuttasi, ovat keittiö ja kylpyhuone. Aloita sisustaminen näistä!

Jaa:

You might also like …